Bot Bouwgroep
K.P.C. de Bazelweg 2
Postbus 15, 1700 AA Heerhugowaard
072-5752700
Landgoed De Haaf Bergen | Bot Bouwgroep
349116
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-349116,eltd-cpt-1.0,,moose child theme-child-ver-1.0,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Landgoed De Haaf Bergen

Project beschrijving

In het hart van Bergen centraal gelegen tussen de Koninginneweg, de Natteweg en de Waldeck Pyrmontlaan ligt landgoed De Haaf. Op een plek waar in het begin van de vorige eeuw Villa De Haaf werd gebouwd.  Waar musici, schrijvers en andere kunstbeoefenaars elkaar ontmoetten en zich lieten inspireren. Een tot de verbeelding sprekende plek die weer in ere hersteld gaat worden. Het landgoed wordt binnenkort compleet heringericht en bebouwd met drie bijzondere villa’s.

Iedere villa telt 12 luxe afgewerkte appartementen en 2 penthouses. In oppervlakte variërend van 120 tot 210 m2 per appartement. Alle villa’s bestaan uit vier woonlagen met ieder een eigen gebouwde afgewerkte privé-parkeervoorziening. Vanuit de goed beveiligde garage is de woning met lift bereikbaar. Stijlvol, comfortabel, flexibele indelingsmogelijkheden en met riant semi/halfoverdekte terrassen.

Voor verkoopinformatie zie: wonenopdehaaf

 

Project gegevens
Categorie

In uitvoering, In verkoop, Wonen

Locatie

Bergen

Opdrachtgever

Bot Bouw Initiatief i.s.m. De Haaf Vastgoed B.V.

Architect

Atelier Reinald Bosman

Voorgaand
Volgende